18 de gener de 2020
18.01.2020

Skydive invertirà al medi ambient per compensar l'emissió de gas amb els 4.000 volts anuals

El centre de paracaigudisme realitza anualment 70.000 salts i genera entre 870 i 1.100 tones de CO2

18.01.2020 | 01:11

El centre de paracaigudisme de Castelló d'Empúries, Skydive Empuriabrava, ha començat a invertir en projectes mediambientals per compensar les seves emissions de CO2. Inverteix en funció dels gasos que generi i en projectes beneficiosos pel medi ambient a qualsevol part del món.
Al centre d'Empuriabrava hi ha anualment uns 4.000 vols en avioneta i es fan 70.000 salts en paracaigudes. Segons l'empresa, la seva activitat calculen que genera entre 870 i 1.100 tones de CO2.
I l'empresa ha decidit compensar aquestes emissions de gasos i sumar-se així al repte d'afrontar el canvi climàtic. Ho fa portant a terme a qualsevol part del món accions amb efectes climàtics positius.
La inversió de l'empresa dependrà de les tones de CO2 que s'emetin i el cost dels projectes de compensació que es portin a terme, i ho farà en cooperació amb dos dels seus col·laboradors, Lima Ivest i Care All Foundation.
L'empresa ha informat que els projectes d'Skydive són auditats i compleixen els requisits de Nacions Unides pel que fa al benefici ambiental, social i de millora de condició de vida dels habitants de les àrees on es porten a terme.
En aquest sentit expliquen aquests projectes sovint es porten a terme en països emergents o en desenvolupament perquè els costos d'execució dels projectes són inferiors i alhora perquè els resultats beneficiosos sobre el medi ambient són més grans i ràpids d'aconseguir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook