05 de octubre de 2020
05.10.2020
Diari de Girona

La Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres rep unes 8.000 persones

Tot i que no s'ha arribat a les vendes d'anys anteriors, els organitzadors creuen que ha estat un «gran èxit» per les dificultats derivades de la crisi

04.10.2020 | 23:52
L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, visitant la fira.

Unes 8.000 persones han passat aquest cap de setmana per la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres. Una xifra que ha sorprès als organitzadors, ja que el coronavirus havia generat dubtes sobre la resposta de visitants. Tot i això, l'afluència ha estat «molt destacable», especialment entre dissabte i diumenge. El divendres, en canvi, el temps els va fer una mala passada i van ser pocs els qui es van acostar a la fira. Els organitzadors destaquen, sobretot, la «responsabilitat» d'empreses i de clients en relació a les mesures de seguretat per evitar contagis. De fet, es feia un registre del nombre de persones que entraven al recinte i s'havia de portar mascareta i rentar-se les mans.

A més, les empreses han desinfectat tots els vehicles després que algun interessat hi entrés. Tot i que el nombre de vendes no ha arribat al d'altres anys, des de l'organització creuen que ha estat un «gran èxit», per les dificultats d'aquest any derivades de la covid-19. A més, també destaquen l'increment del visitant de proximitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook