Els Mossos d'Esquadra han detingut dos joves per dos robatoris diferents en dos domicilis de Llançà. En el primer cas, es tracta d'un home de 25 anys que va entrar a robar en un pis de Llançà i va amenaçar els ocupants amb una arma blanca.

Els fets van tenir lloc la nit del 7 d'octubre, quan l'home va entrar en un domicili del carrer del Fluvià de la població alt-empordanesa.

Una vegada dins, va amenaçar els seus ocupants amb un esprai de pebre, una clau anglesa i un ganivet.

A un d'ells, a més, li va fer un cop de puny a la cara i amb el ganivet li va fer un petit tall al canell. El jove volia emportar-se un televisor però al final va acabar marxant sense res. Finalment la policia el va detenir el divendres 9 d'octubre.

El detingut per part dels Mossos és un jove de 25 anys, de nacionalitat espanyola, és veí de Salt i li consten nombrosos antecedents. El dissabte 10 d'octubre va passar a disposició judicial i en van decretar la llibertat amb càrrecs. D'altra banda, aquest dimarts 13 d'octubre els Mossos van detenir un altre jove de 19 anys per entrar a robar en una segona residència de Llançà.

Robatori a segona residència

Els fets es remunten al febrer, entre el 14 i el 16, quan el jove hauria entrat en aquesta segona residència del carrer de la Unió esbotzant la porta. Una vegada dins, hauria regirat tot el domicili i s'hauria emportat roba.

Finalment, els Mossos van determinar l'autor del delicte i aquest dimarts el van detenir a Figueres. El jove, que és de nacionalitat marroquina i veí de Llançà, segons han informat els Mossos d'Esquadra, no compta amb antecedents.

Properament serà citat per declarar davant de l'autoritat judicial competent.