Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones acusades d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Llançà (Alt Empordà), segons informa aquest dilluns la policia catalana en un comunicat.

Les detencions d'aquestes tres persones, dos homes i una dona, de nacionalitat espanyola i marroquí i veïns d'aquesta localitat, van tenir lloc entre els dies 24 de novembre i 1 de desembre.

Els fets es van produir la matinada del passat 21 de juny al carrer Bateria de Llançà, quan uns lladres van accedir a l'interior de l'habitatge després de saltar un mur de tres metres d'altura.

Un cop a dins, van registrar les diferents estances del domicili i se'n van endur rellotges i documentació, entre altres estris.

Les investigacions policials van permetre identificar aquestes tres persones com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els detinguts van quedar en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, a l'espera de ser citats per l'autoritat judicial que instrueix el cas.