22 de desembre de 2020
22.12.2020
Diari de Girona

Figueres substitueix la cavalcada de Reis per una parada Reial al Passeig Nou

Durant dos dies, el 4 i 5 de gener, el campament es podrà visitar però no es podran entregar cartes

22.12.2020 | 12:14
Els tres Reis d'Orient en una imatge d'arxiu.

L'Ajuntament de Figueres ha eliminat la cavalcada de Reis per la situació del Covid-19 i en comptes de ser els nens qui esperen els reis, seran els reis qui esperaran als nens. S'ha previst instal·lar una gran Parada Reial al Passeig Nou els dies 4 i 5 de gener.

Hi haurà altres personatges nadalencs com en Fumera, la cartera reial i s'hi estrenarà una nova carrossa.

L'Ajuntament macarà un itinerari preestablert i amb sentit únic que tindrà entrada per avinguda Salvador Dalí i sortida per ronda del Parc. S'hauran de complir les mesures per la Covid-19 com la mascareta.

 Els elements característics de la Cavalcada de Figueres estaran exposats i ambientats amb patges i acompanyants dels Reis d'Orient. Els Reis d'Orient també hi seran.
 
Per accedir-hi, prèviament s'haurà de fer la inscripció. Les entrades seran gratuïtes però caldrà accedir a la plataforma de www.figueresaescena.com per obtenir-les. Les entrades seran nominals per un grup de màxim 6 persones del mateix grup de convivència. Estaran disponibles a partir del 2 de gener a les 9h del matí.
 
L'Ajuntament posarà al servei de qui ho necessiti una taquilla d'expedició d'entrades a la placeta baixa de la Rambla.
 
No es podran lliurar les cartes als Reis ni tampoc hi haurà caramels perquè l'intercanvi d'elements incrementaria els riscos d'aquest acte.
 
Ara, els nens podran portar fanalets per donar la benvinguda a Ses Majestats. 

La parada es podrà veure a través del canal Youtube de l'ajuntament i de les seves xarxes socials, el dia 5 de gener a les vuit del vespre. ES podrà veure el recorregut per la parada reial i el pregó reial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit