Un incendi que s'ha declarat en una casa de l'Escala aquest migdia ha deixat finament ha deixat tres ferits i també afectacions en un altre habitatge.

Aquest foc ha mobilitzat els serveis d'emergències. A lloc s'hi han desplaçat fins a vuit dotacions dels Bombers, el SEM i la Policia Local.

Incendi en una casa de l'Escala

Incendi en una casa de l'Escala

El succés s'ha desencadenat cap a un quart d'una del migdia al número 77 del carrer Gràcia de la població.

En aquest domicili, que només és de planta baixa, un home ha resultat intoxicat per inhalació de fum.

Per causes que es desconeixen, en aquest habitatge s'ha declarat un incendi i després el foc també s'ha desplaçat cap a una altra.

En aquest altre domicili, de dues plantes, hi viu una parella. La qual ha resultat ferides per cremades i el SEM també els ha atès i traslladat a un centre hospitalari. Tots tres ferits han estat traslladats a l'hospital de Figueres.

El foc a la primera casa s'ha donat per apagat cap a un quart de dues de la tarda i posteriorment, s'ha acabat de rematar el segon. A les tres de la tarda, els Bombers han donat el servei per finalitzat.

A causa del vent, el fort fum que genera el foc s'ha pogut veure des de diversos punts de la població. L'edifici sinistrat està a tocar de la cala de la Creu i tota la zona en el moment del foc ha quedat plena de fum.

L'arquitecte municipal s'ha desplaçat fins al lloc dels fets aquest migdia revisar l'estat dels dos habitatges i per declarar si és segur que els veïns poden tornar a casa.

De moment es desconeix la causa del foc que ha deixat plena de fum una de les entrades al nucli antic de l'Escala.

Molts banyistes i gent que anava amb barca han immortalitzat amb imatges i vídeos el què succeïa.