Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella per tenir dos cultius de marihuana i uns dos quilos de cabdells en una casa de Vilamalla,

Els agents han comissat la droga que estaria valorada en més de 40.000 euros.

Els dos arrestats pels agents de la comissaria de Figueres són un home i una dona, de 22 i 27 anys, de nacionalitats espanyola i argentina, amb domicili a Figueres. Els acusen de ser els presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Els fets es van iniciar a principis d’octubre quan els Mossos van saber que en un domicili, ubicat al carrer de l’Estació de Vilamalla, s’hi podria cultivar marihuana. Immediatament, els agents van fer gestions per comprovar si realment existia aquesta plantació indoor.

La plantació de marihuana ubicada al jardí de la casa de vilamalla Mossos

Finalment, el 7 d’octubre van entrar al domicili i van localitzar 266 plantes de marihuana a l’interior de la casa i 77 en una plantació exterior. A més, també van comissar 1.898 grams de cabdells i material per facilitar el cultiu.

Segons informa la policia, les estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior els cabdells de marihuana i les plantes estarien valorats en uns 40.760 euros.

També van comprovar que la instal·lació tenia l’escomesa de llum manipulada.

Davant les evidències, van detenir els dos ocupants com a responsables de la plantació.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 7 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.