El Servei Provincial de Costes a Girona del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic ha completat aquest mes la restauració del tram del camí de ronda de les pedreres del Pas, a Port de la Selva, amb una inversió de 30.400 euros.

Els treballs han actuat sobre 670 metres quadrats i han consistit en la demolició d'un paviment de plaques de pissarra sobre una solera de formigó que havia quedat molt deteriorat, i la construcció d'un nou paviment de formigó amb acabat de rentat a l'àcid.

Les obres es van executar a través de l'empresa Tragsa a petició de l'Ajuntament del Port de la Selva amb el propòsit de canviar la pavimentació del camí de ronda entre la platja del Pas i la cala Violetes.

«Aquesta és una obra que certifica una vegada més com el Govern d'Espanya compleix a favor de les necessitats del territori i que certifica també que la col·laboració entre les administracions és sempre avantatjosa pel territori», ha indicat el Subdelegat Albert Bramon, que va fer una visita a la zona restaurada amb els responsables de Costes a la província.