Un accident múltiple a l'AP-7 a Agullana entre tres camions i un turisme ha acabat amb una víctima mortal i tres ferits de diversa consideració. El sinistre s'ha produït aquesta tarda a les 19.49 hores al quilòmetre 9 de l'autopista en sentit França, a 500 metres de la sortida per entrar a l'àrea de servei de la porta catalana. Ha implicat tres camions amb càrrega i un turisme, que ha quedat en mig dels altres vehicles, i el conductor ha quedat atrapat sense poder sortir.

Els Bombers de la Generalitat han anat al lloc dels fets i han realitzat les corresponents tasques per rescatar el conductor del turisme, que, a conseqüència del xoc ha mort.

El sinistre també ha provocat tres ferits més: un de lleu i dos ferits menys greus.

Segons les primeres informacions, un dels implicats hauria agredit a un altre dels conductors després de l'accident.

Un dels camions carregava bobines de paper, el segon peces de ceràmica per construcció i el tercer portes de seguretat mecàniques. Al lloc dels fets s'hi ha traslladat quatre vehicles de Bombers, els Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques per atendre els ferits.

L'incident ha provocat tres quilòmetres de retenció. Els tres carrils de l'autopista en sentit França han quedat tallats.