Petit incendi en una casa de Peralada per una bombona de gas que fuitava

No es van haver de lamentar ferits

Eva Batlle

Eva Batlle

Petit incendi en un habitatge de Peralada aquest dimarts a la tarda. El succés es va produir cap a un quart de cinc en una casa del carrer de l'Hospital i inicialment, l'avís que va arribar al 112 era per una explosió.

Això va fer mobilitzar en primer terme la Guàrdia Municipal de Peralada que es va dirigir a la zona i va perimetrar-la. A banda van comprovar que les tres persones que hi havia a la casa estaven bé i es trobaven al balcó. Seguidament, van arribar els Bombers, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

Els Bombers van accedir a l'interior del domicili i van comprovar que no hi havia hagut cap explosió de gas butà sinó que la bombona tenia una fuita. Cosa que va generar un petit foc que el propietari havia pogut sufocar. El que van fer els Bombers va ser rescatar i evacuar les tres persones de casa seva i que es trobaven al balcó. A l'habitatge a més hi havia molta acumulació de gas i fum.

Els afectats van ser atesos pel SEM, però cap d'ells va resultar ferida, indiquen els Bombers. Que van acabar de ventilar i van inspeccionar la instal·lació de gas butà fins que va donar lectures negatives.