Volia aconseguir per segon cop en quatre dies un bon botí i per això va creure que si manipulava les càmeres de videovigilància d´un aparcament soterrat de Palafrugell no l´enxamparien. Els Mossos de la comissaria la Bisbal però van tardar pocs dies a saber que qui havia robat 950 euros de la màquina de recaptació del pàrquing era la mateixa persona que quatre dies després havia remenat les càmeres. Els agents van arrestar l´home, de 34 anys i nacionalitat romanesa, el 29 d´octubre com a presumpte autor d´un delicte de robatori amb força i un altre robatori en grau de temptativa.

L´arrestat, que no tenia antecedents, va passar el dia 31 d´octubre a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El primer dels fets, el robatori, es remunta al dia 17 d´octubre cap a tres quarts de tres de la matinada. Els Mossos van rebre l´avís que en un pàrquing del carrer Tarongeta, un home hauria forçat la màquina de recaptació i s´hauria emportat els diners. Els agents, que van anar al lloc dels fets, van comprovar que algú havia fet palanca a la màquina de validar tiquets amb una pota de cabra i de dins s´hauria emportat la recaptació. En concret, uns 950 euros, segons van denunciar els propietaris de l´aparcament.

Els agents, mentre investigaven el fet, van saber que el 21 d´octubre cal voltant de dos quarts d´onze de la nit, una persona hauria manipulat les càmeres de seguretat del mateix pàrquing. Els agents, després d´estudiar els indicis van constatar que la persona que havia fet el robatori amb força el dia 17 i la persona que havia manipulat les càmeres era la mateixa.

Una vegada conclosa la investigació van identificar una persona com a presumpte autor dels dos fets. Finalment el dia 29 d´octubre els Mossos van detenir l´home a Palafrugell mateix.