Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia Local de Palafrugell no supera els problemes interns

L´alcalde n´assumeix la responsabilitat després de percebre com els darrers mesos el clima laboral ha patit un deteriorament

La Policia Local de Palafrugell no supera els problemes interns

L´alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC), agafarà personalment la responsabilitat de la Policia Local per donar un cop de timó a la situació del cos, deteriorada pel clima laboral que, segons el propi batlle, ha empitjorat els darrers sis mesos. La crisi, doncs, retorna al cos policial palafrugellenc després d´uns anys de calma, precedida de l´important terratrèmol que va suposar la intervenció política a principis del mandat passat i que es va cobrar l´aleshores cap de la Policia Local.

L´alcalde ha explicat que la situació a la plantilla, deteriorada per males relacions entre els agents i comandaments, s´havia aconseguir redreçar, però «la percepció els darrers sis mesos és que s´ha endarrerit després que s´hagués millorat el clima laboral, hi ha qüestions internes que cal afrontar amb diàleg i s´hi ha d´estar a sobre». Per aquest motiu, Fernández desfà el gabinet que hi havia des de l´inici d´aquest mandat amb el vicealcalde Albert Gómez (CiU) per dur aquesta àrea i l´assumeix personalment perquè «requereix més implicació».

Així, ahir ja va tenir la primera reunió amb el cap, els sergents, els caporals i un agent i té previst fer-ho amb els sindicats la setmana que ve. El batlle es dóna un termini de quatre o cinc mesos per reconduir la situació ja que considera que aquesta conflictivitat interna «no pot ser eterna». Si les discrepàncies internes persisteixen, aleshores «haurem d´afrontar les incompatibilitats que hi hagi», ha afirmat Juli Fernández.

L´alcalde ha insistit que té plena confiança en els agents i en els comandaments, els quals afirma que ja desenvolupen perfectament la seva tasca, però confia que si es resol la conflictivitat interna, el servei encara serà millor.

Prem per veure més contingut per a tu