11 de març de 2018
11.03.2018

Calonge construirà per 568.760 euros un nou edifici d'ampliació de la Policia Local

Estarà just al costat de la comissaria i també acollirà la sala de control d'Smart City i un auditori o sala polivalent

11.03.2018 | 07:03
La comissaria i l´aparcament que ocuparà la nova construcció.

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni projecta la construcció i adequació d'un nou edifici a la plaça de la Concòrdia, just al costat de l'actual edifici de la Policia Local, on actualment hi ha un aparcament. L'execució es farà en dues anualitats, començant les obres aquest any 2018 i finalitzant-les el vinent. El pressupost d'enguany preveu una partida de 300.000 euros per a aquest nou edifici, que es destinarà en part a l'ampliació de les dependències de Policia Local, a la creació d'un centre de control Smart City i a la construcció d'un nou auditori o sala polivalent. El cost total del projecte per les dues anualitats és de 568.760,50 euros.

Fonts municipals han detallat que l'edifici tindrà una superfície construïda de 434 metres quadrats, que es distribuiran en una planta baixa de 155 metres quadrats i una zona porxada, i una planta pis de 244 metres quadrats. L'edifici serà exempt, és a dir, no estarà adossat a l'actual edifici de la Policia Local, però sí que hi estarà connectat per una passera de vidre. L'objectiu d'aquesta solució és permetre el pas de vehicles cap a la zona posterior de la parcel·la, on es conservarà un espai reservat per a aparcament.

La planta baixa es construirà com un espai diàfan de 155 metres quadrats, cosa que en permetrà un ús polivalent. L'objectiu és que aquest nou equipament pugui utilitzar-se com auditori i sala de conferències i presentacions, així com fer les funcions de sala de plens –cosa que permetria ampliar l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a l'edifici de l'Ajuntament.

A la planta pis hi haurà les dependències ampliades de la Policia Local, amb un ús administratiu, i la sala de control d'Smart City. L'accés a aquesta planta superior es farà a través d'una passera vidriada que connectarà amb l'actual distribuïdor de l'edifici de la Policia Local. Aquesta ampliació tindrà una sala d'uns 70 metres quadrats per formació i reunions de Policia Local, tres despatxos, una sala de reunions, bany, passadís i distribuïdor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema