La banda banyolina Germà Negre encapçala el cartell de la Festa Major de Vulpellac. El poble arrenca demà dos dies de festa amb una proposta enriquidora i per a totes les edats.

Una doble sessió de sardanes donarà el tret de sortida demà a la festa. La primera tindrà lloc al matí, a les 10.30 h, i la segona a la tarda, a les 18 h. La banda encarregada d'intepretar les sardanes serà la Cobla Bisbal Jove. Al vespre, a les 20 h, serà el torn del gran concert i ball de Festa Major a càrrec de l'Orquestra Maravella.

La festa continuarà el dilluns amb una xocolatada i l'espectacle d'animació infantil de Marina Gil. A la nit, i com a cloenda de la festa, tidrà lloc la nit jove. Una nit de concerts amb les millors bandes del territori. L'actuació més esperada és la de Germà Negre. La banda de Banyoles presentarà a l'escenari de Vulpellac el seu darrer treball Molt de porc i poca salsitxa. Germà Negre representa millor que ningú l'essència d'una Festa Major imbatible. La seva fórmula és una selecció de tot tipus d'adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d'arranjaments propis i amb un clar aire festiu. El 2015 van publicar el seu primer disc, Els àngels fan torrades (Halley Records), i ara tornen amb un nou treball més personal que el debut, ja que és de cançó de creació pròpia. El gir evolutiu dels banyolins, però, no els fa abandonar els seus orígens: la matèria primera es continua extraient del rebost de la cultura popular catalana.

L'actuació de Germà Negre estarà acompanyada pels grups Festucs, Pelukass i Pd Ivanote.