Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern de Torroella diu que manté la seva activitat el 12 d'octubre

No serà així amb les tasques administratives de cara al públic, ja que els treballadors poden escollir si treballen

El govern de Torroella diu que manté la seva activitat el 12 d'octubreDiari de Girona

L'activitat política de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí no s'aturarà demà, el 12 d'octubre, festa nacional d´Espanya. L'equip de govern (ERC-Junts, UPM i LEST) celebrarà la reunió setmanal de coordinació i els regidors mantindran la seva activitat ordinària. En tot cas, no hi haurà activitat administrativa, va informar ahir l´Ajuntament torroellenc.

Les fonts municipals van informar que l´equip de govern seguirà amb la seva activitat, entre d'altres motius, perquè «no tenen res a celebrar i per la situació en què es troba Catalunya, amb presos polítics i exiliats, en un context de repressió sense precedents a l´Estat espanyol des de la instauració de la democràcia».

L´alcalde, tot el matí

En aquest sentit, l'alcalde, Josep Maria Rufí (ERC-Junts), treballarà a l'Ajuntament tot el matí i atendrà les persones que vulguin fer consultes, propostes o obtenir qualsevol mena informació municipal, van precisar les fonts municipals.

Pel que fa a l´activitat administrativa de l´Ajuntament, no n´hi haurà de cara al públic, van precisar les fonts municipals, que van afegir que els treballadors municipals tenen llibertat, com sempre, per treballar aquest dia o qualsevol altre festiu.

Prem per veure més contingut per a tu