L'activitat política de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí no s'aturarà demà, el 12 d'octubre, festa nacional d´Espanya. L'equip de govern (ERC-Junts, UPM i LEST) celebrarà la reunió setmanal de coordinació i els regidors mantindran la seva activitat ordinària. En tot cas, no hi haurà activitat administrativa, va informar ahir l´Ajuntament torroellenc.

Les fonts municipals van informar que l´equip de govern seguirà amb la seva activitat, entre d'altres motius, perquè «no tenen res a celebrar i per la situació en què es troba Catalunya, amb presos polítics i exiliats, en un context de repressió sense precedents a l´Estat espanyol des de la instauració de la democràcia».

L´alcalde, tot el matí

En aquest sentit, l'alcalde, Josep Maria Rufí (ERC-Junts), treballarà a l'Ajuntament tot el matí i atendrà les persones que vulguin fer consultes, propostes o obtenir qualsevol mena informació municipal, van precisar les fonts municipals.

Pel que fa a l´activitat administrativa de l´Ajuntament, no n´hi haurà de cara al públic, van precisar les fonts municipals, que van afegir que els treballadors municipals tenen llibertat, com sempre, per treballar aquest dia o qualsevol altre festiu.