El club de futbol gironí la Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava va renovar ahir l'acord de col·laboració amb el Servei de rendiment i medicina esportiva (SERME) de l'hospital de Palamós per a la cobertura medicoesportiva durant la temporada 2019-2020.

Es tracta d'un servei que es recolza en tots els especialistes de l'hospital de Palamós i que vol donar un tractament integral als esportistes. Així, en formen part el servei de metges especialistes en medicina esportiva, traumatologia, cardiologia, nutrició o entrenament personal.

Aquest és el cinquè any de conveni de col·laboració. Així, el SERME es farà càrrec de tot el seguiment de l'activitat esportiva dels futbolistes durant tota la temporada 2019-2020. Tal com marca la Lliga de Futbol Professional (LFP), el servei realitzarà les revisions generals, biometria, prova d'esforç i una ecocardiografia a tots els jugadors de l'equip abans d'iniciar la temporada. Un cop començada, es realitzaran les analítiques de control, es posaran a disposició el material mèdic i medicació necessària i es cobrirà l'assistència mèdica en el camp durant els partits que es juguin al camp del Llagostera.

L'acte de signatura es va realitzar ahir al matí a Palamós i hi van assistir la presidenta de La Unió Esportiva Llagostera - Costa Brava, Isabel Tarragó, i el director gerent de la Fundació Hospital de Palamós, Xavier Pérez, en representació del SERME.