20 de agost de 2019
20.08.2019
Diari de Girona

La nova parada de taxis de Sant Antoni de Calonge causa danys als busos que hi passen

Un parell de vehicles han impactat amb la coberta metàl·lica que dona aixopluc als taxistes

20.08.2019 | 12:38
Imatge dels desperfectes ocasionats en un dels busos que va impactar amb la coberta metàl·lica

Calonge ha estrenat aquest estiu una nova parada de taxis. Situada a l'Avinguda Catalunya de Sant Antoni de Calonge, el nou emplaçament disposa d'una coberta metàl·lica per protegir de les inclemències meteorològiques tant als taxistes com els seus vehicles.

La nova parada porta en funcionament escassos dies i s'ubica a pocs metres de l'anterior emplaçament on compartia espai amb una parada de busos. Precisament aquests vehicles han protagonitzat un parell d'accidents amb la coberta metàl·lica.

L'alçada dels autobusos i la maniobra que han de fer aquests per accedir al seu carril de prioritat ha provocat que dos vehicles impactessin amb part de la plataforma metàl·lica.

El primer dels incidents es va produir fa un parell de setmanes quan encara s'estava construint la coberta i el darrer tot just ahir. Ambdós tan sols han causat danys materials als vehicles, concretament a l'aparell de l'aire condicionat ubicat a la part posterior de l'automòbil.

Per evitar més xocs, l'Ajuntament de Calonge ha col·locat unes pilones de plàstic que obliguen als vehicles a allunyar-se de la marquesina.

Imatge general on es poden veure les pilones de plàstic que ha instal·lat el consistori · Miquel Cornellà
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit