27 de octubre de 2020
27.10.2020
Diari de Girona

Posen en marxa les obres de consolidació del sauló del passeig de Palamós

Els treballs formen part dels pressupostos participats de 2019 i tenen una durada prevista d'un mes

26.10.2020 | 23:57
Les obres es van iniciar ahir.

L'Ajuntament de Palamós va anunciar ahir la posada en marxa de les obres de consolidació del sauló de la part central del passeig. El projecte forma part de les propostes sorgides mitjançant el procés de pressupostos participats de 2019, té un període d'execució d'un mes i el seu cost és de 25.800 euros.

L'actuació se centra en una superfície de 260 metres quadrats que hi ha concretament davant l'escenari existent, el qual es troba situat en la secció del passeig delimitada entre els carrers de la Mercè i el de l'Avió. Aquest àmbit s'utilitza no només per a la passejada, sinó també com a espai de suport a l'escenari, on durant tot l'any es realitzen propostes culturals i lúdiques.

El consistori destaca que les obres permetran «minimitzar la pols, esvorancs i sots que dificulten les activitats que es desenvolupen, amb la qual cosa es reduiran també les elevades despeses de manteniment que suposa l'arranjament sovintejat de la superfície afectada per l'erosió, amb l'aparició de corriols longitudinals provocats per l'aigua de la pluja».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit