Les tres jornades d’entrevistes ràpides que van tenir lloc la setmana passada al Palau Firal de Sant Antoni han permès que gairebé el 90% de les ofertes que van presentar les empreses s’hagin pogut cobrir. Durant les tres jornades els candidats van fer de mitjana entre 5 i 6 entrevistes cadascun amb diferents empreses. Ara des de l’Oficina Activa de Calonge i Sant Antoni es continua treballant per cobrir el 10% d’ofertes de feina que han quedat vacants amb la recerca de nous candidats a través de la borsa de treball del Club de la Feina gestionada pel Consell Comarcal del Baix Empordà. 

L’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni arribava enguany a la tercera edició mantenint l’objectiu de facilitar la trobada entre oferta i demanda de feina, un objectiu que l'Ajuntament considera que s’ha assolit satisfactòriament. Un total de 252 candidats es van inscriure a aquestes jornades per optar a un dels 104 llocs de treball que oferien 32 empreses del municipi. La tercera edició de l’Speed Dating de Calonge i Sant Antoni estava organitzada per l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Bona part de les ofertes de feina estaven vinculades al sector turístic, especialment llocs de treball pel sector de la restauració i el sector hoteler i de càmpings com ara ajudants de cuina, cambrers o recepcionistes, si bé també hi havia ofertes de feina de jardineria o lampisteria, entre d’altres.