La Fira de la Poma d’Ullà arriba aquest diumenge 17 d’octubre a la seva XIV edició i ho fa amb una certa normalitat, ja que durant tot el dia se celebrarà el tradicional mercat al nucli antic de la població. Durant tota la jornada els visitants podran comprar i degustar una gran varietat de pomes i gaudir de la celebració de diferents activitats.

Al matí tindrà lloc la trobada de puntaires i l’exhibició a càrrec dels alumnes de l’escola de rítmica d’Ullà. Al llarg de la jornada està previst també que es faci el mercat de productes artesans provinents de diferents punts de Catalunya. Un dels atractius de la fira és el mercat de productes relacionats amb la poma. Els visitants podran contemplar exhibicions artesanes com la d’un torner de fusta que elaborarà pomes de fusta i un bufador artesà que elabora pomes de cristall. Per a la mainada també s’han programat alguns jocs en alguns espais.

La fira, que està organitzada per l’Ajuntament d’Ullà amb el suport de la Diputació de Girona i amb la col·laboració de diferents empreses, és tota una referència i el punt de trobada de molts productors locals i del Baix Empordà.