Segueix-nos a les xarxes socials:

El Carroussel comptarà amb la participació de 25 colles

De totes elles, catorze són locals: amb vuit carrosses i quatre amb comparses inèdites i tres d’animació. Demà es presentaran en un sopar de germanor on s’homenatjarà a les colles històriques pel 60è aniversari

El Carroussel comptarà amb la participació de 25 colles

Dissabte passat es va presentar la programació de les que seran les Festes de Primavera de Palafrugell de 2022. Una programació que recupera l’aire festiu i multitudinari que no va estar present en les dues anteriors edicions a causa de les restriccions per la Covid-19. Enguany serà una edició molt especial perquè el Carroussel Costa Brava, la gran rua que tancarà la programació de les Festes, arribarà al seu 60 aniversari i reprèn l’activitat des de 2019 a causa de la pandèmia.

Les colles de carrossaires, comparses i els grups d’animació, que tornaran a desfilar pels carrers de Palafrugell el pròxim 5 de juny, seran presentades demà en el sopar popular on es preveu que s’apleguin unes 250 persones. Aquest acte tornarà a reivindicar el Carroussel com «el Carnaval dels Carnavals», lema que al llarg de la seva existència ha acompanyat la rua. Servirà també per presentar les carrosses, les temàtiques i, com a novetat d’aquesta edició, s’homenatjarà a les colles històriques pel 60è aniversari de l’esdeveniment.

Enguany, són moltes les colles que no es volen perdre el retorn de la rua i que prendran part del Carroussel Costa Brava. En total hi formaran part 25 repartides en els diferents grups que hi ha: carrosses inèdites, comparses inèdites, carrosses no inèdites, comparses no inèdites i animació. La categoria amb més gruix és el de carrosses inèdites amb vuit colles locals: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Tot al 17, Dàlmates, Diversàlia, Imaginació i Confetti. Quatre, i també totes locals, són les que desfilaran amb comparses inèdites: Els Trompats, The Queens, Imparables i Asociación Latina de Palafrugell.

Totes elles posaran color i festivitat als carrers de Palafrugell, juntament amb 13 colles més provinents de les comarques gironines i d’arreu de Catalunya, el pròxim diumenge 5 de juny a partir de les cinc de la tarda. El recorregut és l’habitual de cada any i començarà al carrer Torroella, passant diferents carrers de la vila, i acabarà al carrer Barris i Buixó. Un cop acabada, es podrà gaudir del concert de l’Orquestra Maribel a partir de les 22 h al pàrquing de l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès.

El Carroussel és un acte organitzat per una comissió formada per membres designats per l’Ajuntament de Palafrugell, amb el suport i la participació activa de l’Associació de Carrossaires de Palafrugell.

Prem per veure més contingut per a tu