Junts ha escollit ja els seus caps de llista per als municipis de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina, que seran Imma Gelabert i Jaume Quintana, respectivament.

Gelabert, de 53 anys, és empresària del sector turístic i esportiu. Ha estat regidora durant dotze anys a Platja d’Aro, on ha gestionat les regidories de Turisme i Dinamització Cultural, Comunicació, Comerç, Empresa, Ocupació i Promoció Econòmica. Després d’haver estat escollida per la militància, Gelabert ha assenyalat que, més que una llista electoral, encapçala «un equip de gent del poble amb ganes de treballar, amb seny, amb sentit comú, qualitat, il·lusió i, sobretot, rigor».

A Santa Cristina, mentrestant, l’escollit per liderar la llista de Junts ha estat Jaume Quintana, que es presenta amb el repte d’aconseguir l’alcaldia. Quintana, que ja va encapçalar la candidatura el 2019 i actualment és regidor, té 42 anys i durant aquest mandat ha gestionat les regidories d’Hisenda, Recursos Humans, Participació Ciutadana, Obra Pública i Urbanitzacions. «Som un grup de persones que té energia i il·lusió per treballar pel poble. L’experiència d’aquests anys ens ha permès conèixer l’Ajuntament de dalt a baix», assegura.