La Policia Local de la Bisbal d'Empordà va detenir tres persones per una baralla amb diverses persones implicades i armes blanques a tocar dels jutjats. Els fets van passar aquest dimarts cap a les 12 del migdia quan la policia va rebre l'avís d'aldarulls a la zona i d'un individu amb una arma blanca. Diverses patrulles del cos i dels Mossos d'Esquadra s'hi van desplaçar i, tot i que la discussió ja havia acabat, van trobar multitud de persones i una situació de tensió.

Segons la Policia Local de la Bisbal, la discussió s’hauria iniciat a l’interior de les instal·lacions judicials quan un dels implicats es va discutir amb diverses persones de l’altra part, moment en el qual va marxar a buscar un ganivet de cuina i va amenaçar violentament l’altre grup de persones. En un comunicat, l’ajuntament va afegir que als jutjats hi havia un judici per presumpte abús sexual a una menor i que l’individu armat amb arma blanca era familiar de la presumpta víctima. Segons la versió policial, el grup amenaçat va avisar a les persones familiars, que van dirigir-se als jutjats amb un punyal per tal de prendre represàlia contra l’altra part. 

La baralla "va ser per un porro"

Dos dels detinguts van contactar amb Diari de Girona per assegurar que la baralla no va tenir res a veure amb el judici, sinó que el conflicte "es va iniciar per un porro". També van afegir que l’home que portava l’arma blanca no tenia cap relació de parentesc amb la víctima del judici.