Els Mossos d'Esquadra han detingut a les cinc de la matinada al presumpte autor d’un homicidi amb un matxet a Verges. Els fets van tenir lloc pels voltants de tres quarts de tres de la matinada de dissabte. La víctima, de 44 anys i veí de Bordils, hauria volgut calmar els ànims d’un home de 56, veí del poble, que havia tornat a un conegut bar-restaurant del poble armat després que no li volguessin servir més beguda.

La disputa va començar dins el restaurant i es va traslladar al carrer, on l’agressor es va encarar amb la víctima i el va apunyalar al coll amb el matxet, deixant-lo inicialment molt malferit.

Els agents van rebre l’avís a les 02:40 hores i el presumpte autor, un home de 56 anys i veí del municipi, va ser detingut pels volts de les cinc de la matinada al seu domicili, on encara portava posada la roba tacada de sang. La policia també va trobar l’arma amb què hauria intentat tallar el coll a la víctima amagada dins un test del carrer. L’agressor l’hauria llançada allà quan caminava cap a casa seva. L’home està a l’espera de passar a disposició judicial i se li podrien imputar delictes d’homicidi. 

La víctima, de la qual no han transcendit dades, va ser traslladada pels serveis d’emergències a l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona on va ser intervinguda d’urgència per la magnitud de les ferides, però finalment va morir.

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació per esclarir els fets i estan parlant amb diversos testimonis de l’agressió.