Roba 3.000 euros d'una cafeteria i joies d'un pis de Platja d'Aro i l'atrapen amagat a l'habitació de comptadors

Els Mossos l'arresten i li troben part del botí i posteriorment, les peces de bijuteria i bosses amb més diners ocultes dins d'unes canals de l'estança

Una detenció efectuada pels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu.

Una detenció efectuada pels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut un lladre que va robar la recaptació i propines d'una cafeteria de Platja d'Aro. L'home es va emportar 3.000 euros d'aquest local i a més, joies d'un pis amb el qual es comunica el local. Quan els policies el van localitzar i arrestar estava amagat a l'habitació de comptadors de l'immoble i van recuperar el botí. L'arrestat és un home de 59 anys a qui acusen de ser presumpte autor d'un robatori amb força en un domicili.

Els fes es remunten a la matinada del diumenge 17 de març quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra de Sant Feliu de Guíxols va rebre l'avís de la central d'alarmes que s'havia disparat la d'una cafeteria de l'avinguda S'Agaró de Platja d'Aro. Aquesta cafeteria es troba a la planta baixa i compta amb un habitatge i unes oficines a la planta superior. La cafeteria a més, es comunica amb l’habitatge.

En arribar els agents, es van trobar que la porta de l’oficina estava oberta i tot regirat. Davant dels fets, van començar a fer una recerca de l'autor i a la zona del pàrquing els agents s'hi van trobar una persona amagada a l’habitació dels comptadors. Li van trobar que duia una motxilla on hi havia eines. Dues llanternes, dues navalles, tres tornavisos, i també diners. Uns 1.820 euros en monedes i bitllets de diversos països.

A banda, després van trobar que el lladre havia amagat peces de bijuteria i bosses amb més diners dins unes canals de l’habitació de comptadors. Amb tot això, va acabar arrestat i els policies van recuperar prop de 3.000 euros, que havien sostret segons la propietària.