06 de novembre de 2008
06.11.2008
Pugen el cinquè i el sisè de la llista

Pleguen els dos regidors d'Independents per Sant Gregori a l'oposicio

06.11.2008 | 12:14

Els dos regidors d'Independents per Sant Gregori-Progrés Municipal, grup vinculat al PSC, Anna Roura i Lluís Esteve, han presentat la seva renúncia al càrrec.

La cap de llista del grup Independents per Sant Gregori, Anna Roura, ha al·legat 'motius personals i manca de temps' per continuar en el càrrec. El seu lloc l'ocuparan Marta Gasull i Jaume Peix, els dos candidats que anaven en cinquè i sisè lloc a la llista del grup que es va presentar a les darreres eleccions municipals. La renúncia es va presentar a l'ajuntament el passat dimecres per tal que el ple del dilluns vinent l'accepti.

Els dos nous regidors que ocuparan el càrrec són Marta Gasull i Jaume Peix. Tant Roura com Esteve era la segona vegada que ocupaven el càrrec de regidors a l'oposició, ella de cap de llista i ell de número dos.

Roura ha explicat que el dia té 24 hores i que tots dos regidors estan a punt de començar nous projectes professionals i que els falta temps per dedicar-se 'amb condicions' al càrrec de regidors. Per altra banda, Esteve ha descartat que la decisió s'hagi pres des del partit ja que, segons ha dit, es tracta d'un grup independent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema