Segons que ha informat a Efe fonts del CAC, els assaltants han tirat pedres contra la façana de vidre de la seu del Consell, situada al número 321 del carrer Entença de Barcelona, fins al punt que han esquerdat un dels panells, que haurà de ser substituït.

Aquest ha estat el primer atac que pateix la seu del CAC des que aquest organisme independent, els integrants del qual són elegits pel Parlament de Catalunya, va ser creat l'any 2000.

Les mateixes fonts han afirmat que ja han presentat davant els Mossos d'Esquadra una denuncia per aquest atac.

L'atac, que fins ara no ha estat reivindicat, ja que els assaltants no han deixat pintades, es produeix en plena polèmica per la recent concessió de 83 freqüències de ràdio a Catalunya, a les quals optaven 1.279 pretendents.

Després de l'anunci de la nova concessió, el passat 7 de novembre, la Cadena COPE va denunciar que el CAC li havia "arrabassat" dues de les seves freqüències, una a Lleida i una altra a Girona, el que va generar dures queixes tant del PP -que va dir que el CAC atacava la llibertat d'expressió-, com de Ciutadans -que va convocar una concentració de protesta davant de la seu del CAC per a dissabte que ve 22 de novembre-.

En canvi, la Generalitat va defensar la independència del CAC i va subratllar que l'adjudicació s'havia efectuat a partir d'"una anàlisi objectiva i rigorosa dels programes que s'aporten en el moment de sol·licitar determinades freqüències".