L'estació de la Molina ha reobert aquest dissabte les portes per inaugurar la temporada d'estiu que s'allargarà fins al setembre. Les instal·lacions compten amb una oferta variada d'activitats per gaudir de la muntanya, com el Bikepark que té vuit circuits per recórrer en bicicleta o el telecabina per gaudir de vistes panoràmiques.

Com a novetas d'aquest estiu, destaca el parc de jocs inflables per als més petits i la inauguració de l'Escola de BTT. La Molina obrirà tots els caps de setmana de juny i els dies festius i de manera ininterrompuda des del 2 de juliol fins l'11 de setembre. Els responsables de l'estació són optimistes i esperen rebre uns 30.000 visitants, una xifra similar a l'any passat.

Després de tancar la temporada d'hivern amb uns 300.000 visitants, una temporada bona segons els responsable de l'estació gràcies als mundials d'snowboard i a la setmana blanca escolar, la Molina torna a obrir les portes per inaugurar la temporada d'estiu que s'allargarà fins al mes de setembre.

L'estació de la Cerdanya compta amb una oferta variada d'activitats per a un públic molt divers, com per exemple el Bikepark, un traçat de 55 quilòmetres i vuit circuits per recórrer en bicicleta. Els visitants podran gaudir de vistes panoràmiques pujant al telecabina i podran baixar per dos tobogans situats a la zona de Bosquet.

La Molina també compta amb novetats per aquest estiu, com el parc de jocs inflables per als més petits o també el parc de cordes i la inauguració de l'Escola de BTT, per als més aventurers.

30.000 visitants

La Molina obrirà les portes tots els caps de setmana del mes de juny i els dies festius, i ho farà de manera ininterrompuda des del 2 de juliol fins l'11 de setembre. La responsable comercial de l'estació, Montse Coronas, ha destatat que tot i que el temps no acompanya gaire el primer dia de reobertura, els primers visitants ja s'han acostat fins a la Molina per gaudir de les activitats.

Coronas s'ha mostrat optimista i espera que tot i la crsisi econòmica uns 30.000 visitants passin per les instal·lacions durant aquests tres mesos, una xifra similar a la de l'any passat.