Un helicòpter s'ha sumat avui diumenge a les tasques de recerca dels dos joves del Maresme desapareguts fa deu dies en el pantà de Susqueda (Selva), segons han informat a Efe els Bombers de la Generalitat.

Durant aquest novè dia de cerca, els treballs dels equips d'emergència se centren en pentinar un tram d'uns set quilòmetres per terra i aigua, amb l'ajuda de l'helicòpter que sobrevola la zona. L'objectiu és delimitar en trams d'un quilòmetre els set on se centra la cerca, just a la zona on un dels gossos va detectar rastre dels joves.

Fins a Susqueda s'hi han desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat entre les quals hi ha unitats del Grup de Reforç d'Actuacions Especials (GRAE), especialistes en submarinisme i muntanya. Els Mossos també hi tenen destinats efectius de les unitats aquàtica, canina, de muntanya i de seguretat ciutadana.

Els joves van desaparèixer el passat 24 d'agost i uns dies després, el 29, els equips de rescat van trobar el seu cotxe enfonsat en el pantà a on no va caure per accident, sinó que va ser empès per algú, segons les investigacions de la policia autonòmica.

Els Mossos d'Esquadra mantenen obertes diverses línies d'investigació sobre la desaparició de Marc H.L., de 23 anys i veí de Premià de Mar (Maresme), i Paula M.P., de 21 i d'Arenys de Munt (Maresme).