ACN BL'exconsellera de Salut durant l'etapa del govern tripartit, Marina Geli, ha confirmat aquest divendres la matí que finalment formarà part de les llistes de Junts per Catalunya, que encapçala el president Carles Puigdemont, però en els darrers llocs.

En tres piulades a Twitter, Geli explica que ocuparà els llocs de tancament per la demarcació de Barcelona de cara a les eleccions del 21 de desembre després que en els anteriors comicis del 27 de setembre tanqués la llista per Girona per Junts pel Sí.

L'exconsellera al·lega "raons professionals" per no ocupar llocs amb més probabilitat de sortir escollida com a diputada però ha assegurat que vol "aportar en zona de suport" el seu "gra de sorra per ser xarnera per la solució política" i ser "ajuda, amb humilitat des del catalanisme social, a cosir voluntats polítiques i socials del sobiranisme, de grans majories".

Tot i que finalment ha acceptat formar part de la llista, aquest dijous l'exconsellera del PSC va afirmar, també a través de Twitter, que rebutjava anar a la llista de Junts per Catalunya. "Agraïment per oferir-me compartir la llista del 21-D. Continuaré lluitant per la unitat i per a Catalunya fora del Parlament", assenyalava ahir Geli.