29 de març de 2018
29.03.2018

El Ministeri d'Interior reforça la seguretat a polítics de Cs, PP i PSC a Catalunya i a jutges

El govern ja va traslladar una cinquantena d'agents al desembre amb motiu de les eleccions

29.03.2018 | 13:10

El Ministeri d'Interior ha reforçat la seguretat dels polítics de Ciutadans, PP i el PSC a Catalunya amb una vintena d'agents, que també es faran càrrec de la protecció a jutges, en concret de la del Tribunal Suprem Pablo Llarena en els seus desplaçaments a Catalunya i de la del titular del jutjat número 13, Antonio Ramírez Sunyer, que també instrueix un altre dels sumaris contra el procés.

Així ho explica aquest dijous 'El País', que afegeix que aquests agents desplaçats des de l'Estat se sumen als 200, majoritàriament Mossos d'Esquadra, que fan aquestes funcions i als que encara continuen a Catalunya quan el Ministeri els va desplaçar amb motiu de les eleccions del 21-D. Fonts del Ministeri d'Interior no han volgut confirmar aquesta informació en tractar-se de "matèria reservada" i perquè "pot afectar la seguretat de les persones".

Segons el rotatiu, aquesta mesura respon a l'increment de la tensió després de la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya i es farà efectiva després de la convenció que el PP estatal celebrarà la setmana que ve a Sevilla, ja que requerirà un desplegament extra dels agents de la policia espanyola a la capital andalusa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook