Sis homes han estat detinguts aquest diumenge a Sabadell com a presumptes autors d'una agressió sexual múltiple a una noia de 18 anys. Ella mateixa s'ha personat aquest matí a la policia municipal per denunciar els fets. Segons ha pogut saber 'iSabadell', l'agressió ha tingut lloc en una nau abandonada del barri de Can Feu.

La jove ha aconseguit fugir-ne a peu i una parella que anava en cotxe l'ha ajudat i l'ha dut a la policia. La noia, que havia sortit de festa pel centre de Sabadell amb un grup d'amics, va acabar a la nau per causes que encara es desconeixen. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació.

En un comunicat, l'Ajuntament de Sabadell ha expressat el seu "ferm rebuig" a l'agressió sexual i s'ha posat a disposició de la víctima. El consistori també ha assegurat que es faran les gestions legals pertinents "per combatre les agressions i lluitar per una ciutat lliure de sexisme i de violències masclistes i lgtbifòbiques". "No hi haurà cap agressió masclista, de la que es tingui coneixement, sense resposta", ha reblat el consistori.

L'Ajuntament també ha explicat que està oferint "tot el suport" a la víctima i a la seva família, tant "en assessorament i acompanyament com en l'atenció necessària des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)". Alhora, el consistori ha demanat "un respecte total per la privacitat de la noia agredida".