Una dona ha quedat ferida greu en ser apunyalada aquest matí a l'interior d'un local comercial del carrer Sant Pau de Barcelona, al barri del Raval, segons han informat fonts policials.

El succés ha ocorregut cap a les 10.15 hores, quan un testimoni de l'apunyalament ha trucat al telèfon 112 d'emergències per avisar que una dona havia estat atacada amb una arma blanca a l'interior d'un establiment comercial del carrer Sant Pau.

La dona ha estat traslladada en ambulància a un centre hospitalari, en el qual ha ingressat en estat greu a causa de les ferides d'arma blanca.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de l'atac i, de moment, mantenen obertes totes les hipòtesis en relació amb el mòbil de l'agressió.

Segons informa el diari "El País", la policia disposa d'una descripció física de l'autor de l'apunyalament i ha posat en marxa un dispositiu per localitzar-ho i detenir-lo.

El mes de juliol passat s'ha saldat amb cinc homicidis a Barcelona, cosa que ha motivat la posada en marxa d'un pla estratègic per tallar la delinqüència a la ciutat, on els delictes han augmentat un 9% durant el primer semestre de l'any.