28 de febrer de 2020
28.02.2020

Puigdemont en arribar a Perpinyà: «Ser a Catalunya és un honor immens»

L'expresident de la Generalitat ha descobert una placa amb el seu nom a l'estadi de la USAP

28.02.2020 | 20:47

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha assegurat aquest divendres des de Perpinyà que "ser a Catalunya és un honor immens".

Acompanyat pels exconsellers i ara eurodiputats Toni Comín i Clara Ponsatí, Puigdemont ha arribat a l'estadi Aimée Giral de la USAP amb gran expectació entre els presents, al crit de 'President' i 'Visca Catalunya'.

"Ser a Catalunya, acompanyat de Comín i Ponsatí, és un honor immens. Espero que avui puguem veure un gran partit de rugbi, que és el que ens ha portat fins a aquí, i que demà sigui un gran dia", ha recalcat en referir-se a l'acte organitzat pel Consell per la República.

També han estat amb ell aquest divendres a la tarda el conseller Jordi Puigneró i el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Josep Puigbert.


Una placa amb el seu nom

Abans de les declaracions als mitjans, Puigdemont ha descobert una placa amb el seu nom en la 'Pedra del Mur de les Llegendes' de la USAP, al costat del president d'aquest club de rugbi, François Rivière, i després han accedit a l'estadi per seguir el partit entre la USAP i el Rouen.

"És un honor que un club català, tan important i estimat a Catalunya, un club històric de l'esport català, hagi tingut el detall d'inscriure el nostre nom en aquest mur", ha assegurat Puigdemont.

La visita de Puigdemont a l'estadi de la USAP és el primer dels actes de l'expresident previstos a Perpinyà, el més important dels quals serà l'organitzat dissabte pel Consell per la República al Parc de les Exposicions de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook