La Policia Local de Torredembarra, a Tarragona, i els Mossos d'Esquadra van dissoldre aquest diumenge de matinada una concentració d'uns 50 joves que feien un «botellón» a la platja Muntanyans i que van sortir corrent en ser sorpresos pels agents.

Dues patrulles de la Policia Local i una dotació d'ARRO dels Mossos es van dirigir al lloc, moment en què els joves se'n van anar «per la mateixa platja i per l'espai natural, deixant el lloc en un estat de brutícia lamentable», informava l'Ajuntament aquest diumenge en un comunicat.

La policia va poder identificar i denunciar dos dels joves i el Consistori va condemnar aquest tipus de trobades, no només per la prohibició de fer «botellón», sinó per «la insolidaritat i falta de responsabilitat que comporta respecte a la majoria de la ciutadania, que està fent un gran esforç per evitar la propagació d'aquesta greu malaltia» del coronavirus.

L'Ajuntament va afegir que, també durant la nit, la Policia Local va rebre trucades per queixes de sorolls de joves a la zona de la platja de la Paella encara que, en arribar, els agents no van trobar cap concentració.

Aixecament d'acta en un bar

El cos policial, a més, va rebre queixes en relació amb bars situats en diferents punts del municipi, que van acabar amb l'aixecament d'un acta per incomplir l'horari màxim d'obertura permès.

En aquesta situació, en què també s'han detectat desperfectes en els panys d'alguns lavabos públics del passeig marítim, l'Ajuntament lamentava que sigui «impossible» que els agents arribin a tot i feia una crida a la responsabilitat, especialment per part dels joves.