Un home va confessar dissabte haver cremat a primera hora del matí un vehicle de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca i va advertir que la seva prioritat era calar foc a una furgoneta dels Mossos d'Esquadra i que no s'aturarà fins que finalment pugui fer una «cosa» molt gran.

Fonts policials van explicar que, cap a dos quarts de deu del matí, una persona va cremar un cotxe de la policia de Sant Andreu de la Barca que estava estacionat just davant de la comissaria.

Només unes hores després, cap a les tres de la tarda, un home va trucar a la Policia Local assegurant que ell havia estat qui havia calat foc al vehicle, encara que va explicar que la seva prioritat era cremar una furgoneta dels Mossos d'Esquadra.

Alhora, el presumpte piròman va assenyalar que no li importa morir i que seria difícil poder detenir-lo si no el mataven abans. Gràcies al número de telèfon des del qual va trucar, es va poder identificar l'home fàcilment. El mateix dissabte a la nit, els agents de l'ARRO es van presentar al seu domicili i el van detenir sense incidències. Aquest home, d'uns 30 anys, passarà avui a disposició judicial i se l'acusa d'un delicte de danys.