El comitè tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) ha aprovat aquest dilluns la limitació horària dels comerços de 24 hores a Catalunya, que hauran de tancar des de les 10 de la nit fins les 7 del matí, a causa de la segona onada de la pandèmia.

Així, les botigues de conveniència, les annexes a les benzineres i les que es troben situades a municipis turístics, entre d'altres, hauran d'ajustar l'horari a la nova normativa, ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat.

D'altra banda, l'organisme interdepartamental ha concretat que les activitats de restauració de les àrees de servei de les autopistes i altres vies "podran prestar exclusivament serveis d'entrega al mateix establiment".

També s'han suspès les activitats cíviques i comunitàries grupals --com les que es desenvolupen en equipaments cívics, entre d'altres-- que impliquin presencialitat.

Així mateix, aquesta suspensió no afecta els programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure infantil; programes de suport juvenil; i activitats d'intervenció social i personal.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus