Els 150.000 euros que Neymar va prestar a Alves han estat claus per a imposar-li una menor condemna

Amb els diners facilitats per la família de Neymar, Alves passarà menys temps a la presó

Neymar i Alves a la selecció de Brasil

Neymar i Alves a la selecció de Brasil / EP

Germán González / J. G. Albalat

A principis de gener diversos mitjans brasilers van informar que el pare de Neymar va cedir 150.000 euros a Dani Alves per a fer front a la responsabilitat civil que en aquest moment li demanava el Jutjat d'Instrucció número 15 de Barcelona per a indemnitzar a la víctima, per les seqüeles físiques i psicològiques, de la violació del Sutton en cas de condemna.

 Alves, els representants legals del qual van explicar abans i durant el judici que tenia problemes financers, s'exposava a un possible embargament dels seus comptes i les seves propietats a conseqüència de no fer front a la quantitat sol·licitada.

L'ajuda del pare de Neymar va ser fonamental per a solucionar aquest tràmit que, una vegada coneguda la sentència, ha estat clau perquè l'Audiència de Barcelona li apliqués l'atenuant de reparació del mal. D'aquesta manera, amb els diners facilitats per la família de Neymar, Alves passarà menys temps a la presó

Els dos jugadors brasilers van compartir vestuari en el Barça, el PSG i la selecció del seu país, per la qual cosa tenen una estreta amistat. A més de rebre aquest préstec que ha estat fonamental en el procés penal, Alves va designar com apoderat de les seves societats al Brasil a un representant legal pròxim al pare de Neymar. Fins llavors era la seva exdona, Dinorah Santana, la que gestionava el seu patrimoni al seu país.