El número dos de la llista del Partit Popular (PPC) a Girona, Jean Marie Castel, no està fent campanya amb la cap de llista de la formació popular Concepció Veray. No se l´ha vist en cap dels actes de proximitat que l´alcaldable del PP està fent a diferents barris de la ciutat on exposa les seves propostes als veïns mentre passeja.

Jean Marie Castel va negar que hi hagi cap desavineça amb la número u dels populars gironins i ha assegurat que ell també està fent campanya pel PP en altres barris. Tot i això, els actes que estaria fent, en paral·lel, no apareixen en cap agenda electoral. En referència a aquest aspecte, Jean Marie Castel va assegurar ahir a Diari de Girona que només vol parlar de les eleccions municipals, aspecte que, segons va reiterar, hi està treballant a fons.

Castel ha estat aquesta legislatura el número tres dels populars. Era juntament amb la portaveu, l´altra cop alcaldable Concepció Veray, el regidor més actiu del PP. El número 2, Josep Toribio, pràcticament mai va participar activament com a regidor. Sovint arribava tard i estava enfrontat amb Veray, amb qui ni es parlava. Ara la candidata popular pot veure com, altre cop, té problemes amb el seu número dos.

A més a més de ser el número 2 de la llista del PP a Girona, i actualment regidor a l´Ajuntament com a número 3 als darrers comicis, Castel és el secretri general del PP a les comarques gironines.