Jofre Sáez, Vilobí d'Onyar.

L'Ajuntament de Vilobí d'Onyar ha projectat per d'aquí a dos anys la construcció de 25 pisoso socials per als joves del municipi selvatà. Segons va explicar el seu alcalde, Joan Busquets (CiU), els habitages es construiran al solar municipal on actualment hi ha el Casal de Joves i el magatzem dels serveis municpals.

De fet, l'Ajuntament ja iniciat els tràmits previs per fer possible aquests pisos que els finançarà el propi consistori. D'aquesa manera ja estan requalificant els terrenys i esperen que d'aquí a dos anys ja els puguin adjudicar als joves del poble. Aquests habitatges seran de dos i tres habitacions.

En aquest edifici hi ha actualment el Casal de Joves i els magatzems del servei de manteniment municipal. Prèviament a l'enderroc, va explicar l'alcalde, «buscarem un espai per ubicar el local dels joves i farem uns nous magatzems per la nostre brigada municipal».

Tanmateix el convergent, Joan Busquets, va anunciar que també tenen entre mans fer un nou centre per a la gent gran. Un projecte però que, de moment, encara està pèr definir.