08 de novembre de 2008
08.11.2008

Veïns recullen firmes per modificar el projecte del pavelló polivalent

08.11.2008 | 01:00

Un grup de veïns de la població de Vall-llobrega recull signatures perquè l'Ajuntament reconsideri el projecte de la construcció de la sala polivalent. Aquests veïns que han engegat la iniciativa creuen que el pavelló es excessivament gran per la ubicació que li ha donat l'Ajuntament i li recriminen que no se'ls hagi consultat per poder plantejar altres ubicacions. Des de l'equip de govern s'ha respost, com ja es va fer en una ocasió anterior, que darrere d'aquestes crítiques i la recollida de firmes hi ha el grup de Convergència i Unió, que a Vall-llobrega es troba a l'oposició.
En aquests moments, més que un projecte és un avantprojecte que encara no s'ha aprovat de manera inicial i que, segons el primer tinent d'alcalde, Rufino Guirado, ja es va fer una presentació i que cap dels assistents va queixar-se. El que sí qe s'ha fet és la modificació de les normes de planejament urbanístic que han modificat la qualificació dels terrenys on hi ha la intenció de fer la instal·lació, passant de zona verda a equipament.
Els veïns, que diuen que en un mes han recollit un centenar de signatures, creuen que les dimensions de l'equipament són massa grans ja que farà quasi 2.000 metres quadrats i tindra una alçada a la superfíci de poc menys de nou metres. També es queixen que aquestes mides genereran un fort impacte visual i que incrementarà notablement el volum de trànsit a la zona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema