Quatre disciplines diferents, tot i que totes relacionades amb la lluita, ja poden utilitzar les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Blanes ja ha comunicat als responsables dels Clubs de Judo, Karate i Aikido que poden començar a utilitzar les instal·lacions per realitzar els seus entrenaments.

Segons va anunciar ahir l'Ajuntament, el Club Boxeo Blanes ha estat la primera de les entitats esportives que ha començat ja a utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. En el cas d'aquesta disciplina esportiva, les instal·lacions s'adeqüen a les seves necessitats i s'hi ha instal·lat, entre altres, un ring de boxa on poder fer les pràctiques i entrenaments.

L'alcalde de Blanes, Josep Trias, i el tinent d'alcalde d'Esports, Xavier Oms, van visitar les instal·lacions i van compartir les primeres opinions i valoracions amb els membres del Club Boxeo Blanes que es van manifestar satisfets de les noves instal·lacions.

Segons el consistori, amb l'entrada a la Ciutat Esportiva dels diferents clubs esportius, el govern de Blanes compleix el seu compromís de començar a donar entrada a les entitats esportives de Blanes perquè realitzin els seus entrenaments a la Ciutat.

Per altra banda, en el darrer ple municipal, l'alcalde, Josep Trias, va anunciar que la pista d'hoquei afectada per unes goteres està pràcticament enllestida i en pocs dies ja es podrà començar a utilitzar. I va afegir, a més, que la pista de bàsquet trigarà més, ja que hi manquen les cistelles.