Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret reviu la llegenda del traginer

Aquest diumenge, els Veïns de les Alegries de Lloret de Mar organitzen la Festa del Traginer, que aplega any rere any més de 300 persones.

Com a novetat d'aquesta nova edició, s'incorpora la llegenda del traginer i a tres quarts d'una del migdia, a dalt d'un carro restaurat i amb vestuari de l'època i amb la moneda reproduïda d'aquell temps, en Fermí Reixach i el també actor lloretenc Paco Moreno escenificaran la llegenda del traginer, a més d'altres actors locals.

Explica la llegenda que aquest home que traginava estris de poble en poble va parar en veure llum a l'ermita de les Alegries de Lloret de Mar. I dins l'ermita en aquell moment hi havia una missa i va decidir quedar-s'hi.

La sorpresa va ser quan arribat al poble ho va explicar als veïns i aquests li van contestar que no era pas possible perquè feina molts anys que no hi havia ningú. Diuen que va participar en una missa amb difunts.

A banda d'aquesta representació de la llegenda del traginer, també hi haurà la tradicional missa i una audició de sardanes a partir de les 10 hores del matí.

Prem per veure més contingut per a tu