29 de juny de 2011
29.06.2011

L'organigrama de govern de Riudellots de la Selva s'organitza en 8 grans àrees

Quintano és el tercer tinent d'alcalde i guanya pes en fer-se càrrec de Territori, esports i joventut

29.06.2011 | 02:00

El nou govern de CiU de Riudellots de la Selva s'ha organitzat per aquest nou mandat amb vuit grans àrees. L'alcaldessa, Montserrat Roura, liderarà l'àrea de Governació i Atenció a les Persones, i entre les regidories que tindrà al seu càrrec hi ha Benestar Social, Cultura, Ensenyament, Seguretat i Protecció Civil i Participació Ciutadana.
El nou cartipàs es va aprovar la setmana passada en el primer ple del madnat i en què CiU té majoria absoluta al consistori, on a l'oposició hi ha els grups d'Independents de Riudellots (IpR) i Solidaritat Catalana per la Independència.
Tot i que cada regidor lidera unes àrees, també col·laboraran en d'altres amb la resta d'edils. Per ?exem?ple, el primer tinent d'alcalde, Josep Maria Coromines, liderarà les àrees d'Hisenda i Festes respectivament i també col·laborarà amb l'àrea de Governació i Atenció a les persones, amb l'àrea de Territori, la d'Esports i Joventut, la de Pagesia i Medi Ambient i, finalment, amb la de Territori.
La segona tinença d'alcaldia, que és per a Carme Camps, serà la responsable de l'àrea de Pagesia i Medi Ambient i també col·laborarà amb l'àrea de Governació i Atenció a les persones i també amb la de Festes. La resta d'àrees quedaran a mans de Ramon Quintano i Lluís Barnés, que ocupaven els llocs quatre i cinc respectivament de la candidatura de Convergència i Unió de Riudellots.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema