20 de abril de 2012
20.04.2012
Promoció turística

Els setze hotels de més categoria s'agrupen per formar Costa Brava Hotels de Luxe

Reconeixen que s'ha de millorar la promoció de la Costa Brava, vinculada encara a un turisme més aviat poc exclusiu

20.04.2012 | 12:46
Representants dels hotels i del Patronat de Turisme en l´acte de presentació, a El Celler de Can Roca.

Neix una nova agrupació hotelera gironina, Costa Brava Hotels de Luxe, de moment amb setze membres però amb les portes obertes perquè s'hi integrin alstres establiments que acompleixin el requisit de ser d'alt nivell, no necessàriament de cinc estrelles. Els impulsors no amaguen que fins ara la Costa Brava no s'ha comercialitzat prou bé i es vincula sovint a un tipus de turisme determinat

La unió fa la força, i si qui s'uneix és el luxe, més força encara. Els setze hotels més luxosos de la Costa Brava han creat una nova marca. Sota el nom de Costa Brava Hotels de Luxe, neix una agrupació hotelera que pretén unir esforços per reforçar la marca Costa Brava i augmentar-ne la seva projecció internacional. L'objectiu és presentar als potencials clients una oferta completa "d'alt nivell i exclusiva" d'establiments hotelers i, alhora, complementar-ho amb informació dels millors restaurants, botigues, activitats d'oci i culturals.

L'associació compta amb setze hotels, un de 5 estrelles Gran Luxe, set de 5 estrelles i vuit de 4. L'eina bàsica de promoció és la web que s'ha traduït a sis idiomes. L'associació es va presentar ahir a El Celler de Can Roca.

Sumar per créixer. Aquesta és la motivació que ha portat els responsables dels hotels més luxosos de la Costa Brava a crear la nova marca. Els responsables del projecte van reconèixer que són diversos els atractius que ofereix el litoral gironí per al turista més exclusiu i que, en canvi, fins ara no s'han comercialitzat prou bé. "Sovint, encara que no ens agradi, es vincula la Costa Brava a una oferta no gaire luxosa i volem explicar que tenim de tot i també opcions d'altíssima qualitat", va remarcar Martí Sabrià, gerent de Costa Brava Centre Hotels.
La iniciativa neix amb setze hotels però amb la voluntat d'ampliar si hi ha establiments de nivell que s'hi volen sumar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook