Segueix-nos a les xarxes socials:

L'empresa que fa el vial Nord de Roses entra en concurs de creditors i les obres s'aturen

L'adequació del nou accés als terrenys on s'aixecarà la nova escola de primària Montserrat Vayreda s'haurà de tornar a posar a licitació

L'empresa que fa el vial Nord de Roses entra en concurs de creditors i les obres s'aturendiari de girona

La construcció del vial que ha de donar accés al nou CEIP Montserrat Vayreda de Roses s'ha hagut d'aturar després de mesos d'incertesa i davant el fet que l'empresa ha fet concurs de creditors. L'obra s'haurà de tornar a licitar.

L'Ajuntament haurà de tornar a tramitar el procés per acabar la construcció del vial entre la ronda de Dalt i la rotonda de les carreteres Gi-614 i Gi-610. Es d'uns treballs imprescindibles per poder començar la construcció de l'edifici de l'esperada escola des de fa més de set anys en barracons. L'obra es va adjudicar per 327.000 euors a ?Obres Indika S.L que per problemes econòmics ha acabat fent concurs de creditors, segons va confirmar l'alcalde, Carles Pàramo, que va explicar que l'empresa adjudicatària perd la fiança inicial i ara l'obra s'haurà de tornar a licitar.

La Generalitat està treballant en la redacció del projecte de l'edifici del CEIP Vayreda, que es construirà en un terreny cedit per l'Ajuntament on s'accedeix des del vial Nord.

Prem per veure més contingut per a tu