Un camió que va maniobrar de manera incorrecta, segons les primeres estimacions efectuades pels Mossos d'Esquadra de Trànsit, hauria provocat ahir un accident a la carretera Gi-555 al seu pas per Massanes. El sinistre va ocórrer cap a tres quarts de quatre de la tarda, quan el camió va efectuar un moviment estrany i va envestir un BMW X3 que circulava en sentit contrari, segons van indicar fonts policials.

Els Bombers de la Generalitat van treballar per alliberar la via, que malgrat tot va romandre tallada fins a quarts de set de la tarda perquè fins passades les sis no es van poder retirar els dos vehicles, un camió banyera de la marca Man i un tot terreny. El trànsit va estar restringit en aquesta via durant gran part de la tarda.

El conductor del BMW no podia sortir del vehicle en un principi, però després es va poder alliberar i sortir-ne pel seu propi peu. Tant ell com el conductor del camió van ser traslladats a l'hospital Santa Caterina de Salt amb ferides lleus a resultes del cop.