Set persones van resultar ferides lleus ahir a la tarda quan caminaven pel carrer Caamaño de Figueres i van ser esquitxades, per accident, amb salfuman que queia d'una canalització. Segons va informar l'Ajuntament, un veí d'un dels pisos situats al número 8 del carrer va abocar salfumant per desembussar unes canonades de l'habitatge. El líquid va fer el seu recorregut fins la canal exterior de l'edifici.

Aquesta estava trencada, el líquid va anar a parar a uns cables, provocant unes petites guspires, i va acabar caient sobre set persones que passaven en aquell moment justament per aquest punt. La treballadora d'un establiment situat als baixos va explicar que eren gotetes però que van esquitxar, principalment, un home que cridava en ser sorprès per la cremor. L'home presentava forats a la roba causats pel líquid.

Al lloc de l'incident s'hi van desplaçar bombers, que van ruixar el carrer amb aigua per tal d'eliminar el líquid corrossiu, i els serveis mèdics que van atendre els ferits lleus.