18 de agost de 2012
18.08.2012

La Guàrdia Civil comissa 63.000 € en roba de futbol falsificada a Platja d'Aro

Els pèrits detecten 864 peces d'imitació a cinc botigues diferents

18.08.2012 | 02:00
Samarretes falsificades que es venen com a bones, a Platja d´Aro.

La Guàrdia Civil va comissar el passat 14 d'agost, arran d'un escorcoll en cinc botigues de Platja d'Aro, un total de 864 vestimentes esportives de marques falsificades com ara samarretes, pantalons i equipaments complets de les marques FC Barcelona, Nike-Messi i Adidas. La mercaderia falsificada té un valor de 63.000 euros i es va imputar els propietaris de les botigues per un delicte contra la propietat industrial.
Les vestimentes, totes de caire esportiu, estaven exposades a la venda en un total de cinc boti?gues, totes propietat d'unes persones de nacionalitat índia. Membres de la benemèrita de Palamós, Blanes, i del grup d'investigació fiscal de Palamós van acompanyar els pèrits de les marques afectades, que van marcar com a falses totes les peces de roba de les marques referides que hi havia en els comerços, destinats a la venda de regals turístics.
Per això, la Guàrdia Civil va procedir a la imputació dels propietaris dels cinc locals. Un dels imputats és l'amo de quatre dels comerços escorcollats i l'altre n'ostenta només un. Les inspeccions de la Guàrdia Civil i els Mossos a zones turístiques a la recerca de falsificacions és freqüent a la costa i també a la Jonquera i el Pertús.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema